Usluge

Kontra je agencija koja se popularno može nazvati Label service. Mi imamo sve mogućnosti tradicionalnih izdavača, od izdanja, katalogizacije, štampe preko digitalne distribucije ali se ne ponašamo kao tradicionalni izdavač. I autor ostaje vlasnik 100% svojih snimaka, kompozicije i interpretacije ZAUVEK!

Kontra se bavi i administracijom autorskih prava. Ali vaša prava vam nećemo oteti. Sa nama nikada nećete potpisati ugovor u kome ćemo nešto uzeti zauvek, ili za ‘vreme trajanja autorskog prava’ (što inače opet znači zauvek samo malo više fancy zvuči) ili reći da je naše nešto što nije. Mi smo servis koji je okrenut autorima, muzičarima i interpretatorima i kao što nam ime kaže radimo drugačije od ostalih.

Ustvari mi svoje ugovore ne zovemo ni izdavački, ni diskografski niti bilo šta slično. Naši ugovori su UGOVORI O PARTNERSTVU jer je to ono što je njihova suština. Zajednički rad i angažovanje na realizaciji uspešnog projekta. Jer samo na taj načim možemo da govorimo o uspehu u muzičkoj industriji.

Ukoliko vam je potreba vruhnska tehnološka platforma za digitalnu distribuciju, ukoliko želite izdavača, zanima vas autorsko pravo, niste sigurni koji je izdavač pravi izbor za vas, trebaju vam konsultacije oko ponuđenih ugovora, želite da se učlanite u Sokoj ili neku domaću organizaciju ali ne znate odakle da krene? Potreban vam je savet u koje sve regionalne ili svetske kolektivne organizacije treba da se učlanite. Šta si to uopšte kolektivne organizacije? Šta je Publishing? Koga da zovem u Exitu a koga na Beer festu? Kako se uop[te tamo nastupa?

Potrebna vam je pomoć oko štampanja diskova ili vinila, katalogizacije izdanja. Želite da vam pomognemo oko digitalne kampanje ili da optimizujemo vaše profile na digitalnom platformamam kao što su Youtube, Deezer ili Spotify.

Možda vam je samo potreban savet, ili naša konsalting usluga oko poslovanja. Želite PR kampanju, ili želite da organizujemo vašu proslavu, koncert, konferenciju za štampu ili festival. Izaberite neku od naših usluga i slobodno nas kontaktirajte.

Digitalna distribucija
Događaji
Menadžment 
Izdavastvo
Izdavaštvo 
Autorsko pravo 
Interpretatorska prava
Publishing 
Kursevi
Optimizacija digitalnih servisa
Fonogramska prava