Usluge

Digitalna distribucija

Digitalna distribucija:
Kontra se bavi digitalnom distribucijom vašeg audio i video materijala i to na svim postojećim svetskim platformama u celome svetu. Kako digitalna distribucija nema ograničenja u pogledu teritorije u mogućnosti smo da vam ponudimo digitalnu distribuciju za sve zemlje sveta ili samo za jednu ili više pojedinačno odabranih zemalja po vašoj želji. Mogućnosti su neograničene! Inovativna digitalna distribucija i tehnologija integrisane su sa preko 350 najvećih svetskih streaming i download platformi, uključujući i specifične lokalne platforme.

Bilo da ste izdavač kome je potreban partner, bend kome je potreban distributer ili želite da samostalno objavite izdanje mi imamo rešenje za izdavanje bilo kog formata vaše muzike, bilo da je u pitanju singl, EP ili album. Zahvaljujući inovativnom sistemu u mogućnosti smo da vam ponudimo mogućnost ekskluzivnog objavljivanja izdanja samo za jednu platformu, pre-order sistema, kreiranja ringtonova ili video materijala.

Youtube monetizacija i zaštita: 

U saradnji sa našim partnerima iz Believe Digital, jednom od najvećih svetskih digitalnih distributera, u mogućnosti smo da vam ponudimo napredni sistem menadžmenta i verifikacije Youtube kanala i uređenje i zaštita video sadržaja.
Kao bitan izvor prihoda posebno obraćamo pažnju na administraciju Youtube sadržaja. Naš tim eksperata je tu da vam pomogne u monetizaciji sadržaja, zaštiti autorskog prava na internetu, kao i uklanjanju ilegalno postavljenih materijala. Čitav proces nadzire tim stručnjaka sa centralom Believe digital u Parizu, koji se trudi da svaki materijal bude zaštićen i monetizovan, a sva pravila Youtuba uvažena i ispraćena. Od našeg tima dobićete savete kako da na najbolji način povećate svoje prihode. Posebnu pažnju posvetićemo optimizaciji vašeg Youtube kanala, njegovom uređenju, SEO optimizaciji, pravljenju strategija i monitoringu uspešnosti vaših video snimaka.


Analitika:
Kroz Believe Backstage bićete u mogućnosti ne samo da imate pregled svog celokupnog kataloga, uključujući i Youtube materijal već ćete imati 100% transparentnost! Dnevni izveštaji, napredna analitika, izveštaji po zemljama ili po prodavnicama i platformama, pregledi po demografiji vaših slušalaca samo su neke od prednosti ovog sistema.

Finansijski izveštaji koje jednostavno i po svojim potrebama kreirate, zadržavanje sopstvenih prihoda i apsolutna kontrola nad finansijama. Jedinstveni sistem nudi vam bezbroj mogućnosti za promociju, kao što su dnevni trendovi, monitoring playlista na kojima se pojavljuju vaše pesme, dnevne top liste iz odabranih platformi, demografske informacije vaše publike, monitoring pesama na top listama u različitim zemljama a sve sa ciljem da što bolje razumete svoju pubiliku i što bolje plasirate svoju muziku.

Kontra text