Usluge

Izdavaštvo

Ako se i vi sa razlogom pitate koja je uloga izdavača u današnjoj muzičkoj sceni onda ste na pravom mestu. Zato što se to i mi pitamo i preispitujemo. Svaki dan!

Šta je to što vam današnji izdavači nude? Zbog čega ste se baš odlučili za tog izdavača? Da li izdavač može da odgovori na vaše potrebe? Da li razume žanr muzike kojim se bavite? Koja su ulaganja koja će izdavač u vas napraviti? Koliko je izdavač bitan u vašoj karijere? Kakav je ugovor koji potpisujete? Koja sve prava prepuštate? Da li će vas prevariti? Kakve ćete izveštaje o prodaji dobiti?

Da li vam je uopšte izdavač potreban? Da li sve možete da uradite i napravite sami?

Ako ste krenuli da objavite album ili singl ovo su sigurno neka od pitanja koja su vam pala na pamet. A mi smo tu da vam na njih odgovorimo. Bilo da vam treba izdavač, bilo da želite da sami sebi budete izdavač, ili želite da sami napravite izdavačku kući. Želite da mi pregovaramo sa izdavačima u vaše ime?

Vaše izdanje možete objaviti i pod naštom etiketom ali i pod svojim imenom, pseudonimom, umetničkim imenom, osnovati virtuelnu izdavačku kuću ili šta vam je volja. Mi smo tu da vam obezbedimo svu pomoć i logistiku i provedemo vas kroz celokupnu proceduru, od trenutka kada završite master, do dobijanja ISRC kodova za vaše pesme do katalogizacije, štampanja izdanja, izbora fabrike, izbora štamparije, dizajnera do samog postavljanja izdanja u prodaju.

Na sve to ćemo vam ponuditi i digitalnu distribuciju i plasiranje vaše muzike na preko 350 svetskih download ili striming platformi. Na to ćemo dodati i Bandcamp. I administraciju autorskih prava. I tim posvećenih ljudi koji zna šta radi. I zadržaćete 100% svoji prava zauvek! Kako vam to zvuči?

Kontra text