Kontra vesti

November 12, 2018

Ana Avramov objavila debi EP Open Heart

Mlada umetnica-muzičarka-spisateljica iz Zrenjanina, Ana Avramov, objavila je svoj debi EP pod imenom ‘Open Heart’. EP, u izdanju izdavačke kuće Kontra, možete poslušati na sledećem linku https://fanlink.to/AnaAvramovOpenHeart.

Ana ujedno kreće na regionalnu promotivnu koncertnu turneju koja počinje 15. Novembra koncertom u KC gradu, u Beograd. Karte se mogu nabaviti po ceni od 300 dinara u pretprodaji, dok će na dan koncerta cena karte biti 400 dinara. Koncert će upotpuniti i gosti Lola Miković (Vin Triste, Stepa) i Ivana Smolović Ika (On Tour) + gosti iznenadjenja!

Posle Beograda slede:
16.11 – OKC Abrašević, Mostar
17. 11. – AG Club, Sarajevo
23.11. – KC UMMUS , Kragujevac
30.11.  – Klub Ljubitelj, Gornji Milanovac
08.12. – Centar za kulturu, Kovin

Solo projekat Ane Avramov je prljavi svedeni pop u kom muzička jednostavnost otvara prostor za duboku ekspresivnost njenog glasa. Ana Avramov je pre svog solo rada bila frontmen i gitarista indie-alternativnog benda In Absentias, a pojedine pesme sa albuma Open Heart snimili su i članovi tog benda (Nikola Marković, Stefan Pejatović, Bojan Lalović)

Anina muzika sadrži i elemente shoegaze-a, indie uticaja i psihodelije unutar jednog intimnog i tanano obojenog sveta koji ispunjava njen dubok vokal.
Anina muzika je hiponotično ponavljanje sa razlikom, jednostavnost izraza koji se traži i nalazi u ogoljenom proživaljavanju svih nijansi osećaja i osećanja utisnutih u nostalgičnim melodijama muzike.
Ana Avramov i njen bend čine: Vukašin Đelić (Halftones, Dol) na gitari, Milos Pajagić (Dol) na bas gitari  i Dragan Jovanović (Dol) na bubnjevima.