Kontra vesti

July 9, 2018

“Autumn thrills” u julu!

Ana Avramov, kantuatorka iz Zrenjanina, snimila je video za novi singl prvenac “Autumn thrills”. Singl Autumn thrills najavljuje Anin prvi EP “Open heart” koji će na jesen objaviti izdavačka kuća Kontra. Pogledajte “Autumn thrills” video i prepustite se snenim, zavodljivo- melanholičnim slikama koji prate Anin poetičan, hipnotišući vokal. Režiju i montažu spota potpisuje Sofija Budimir.

Singl možete pronaći na svim servisima kao što su Deezer, Bandcamp, Youtube, Google Play Music… putem sledećeg linka: ​https://fanlink.to/AutumnThrills

‘’Autumn thrills je duboko lična i intimna pesma o sazrevanju, propuštenim prilikama i mladosti, zato je možda i trebalo dugo vremena da se snimi onako kako sam ja želela. Gitare su snimane u Pančevu (3×2 studio), bas i bubanj su snimani u Digimedija studiju u Beogradu (Ivan Skopulovic, Marko Ajkovic) a vokal je sniman u Berlinu, u studiju producenta albuma Cyril Lim-a. Miks i mastering su radili odlični Timo Loosli i Patrick Klem koji su izmedju ostalog producirali bendove i umetnike poput Sonic Youth-a, Kurt Vile-a, Thurston More-a, Steve Gunn-a…’’ navodi Ana povodom objavljivanja spota.