Kontra vesti

April 26, 2018

Bend MAiKA na turneji s Gogol Bordellom i na čuvenom Boomtown Festivalu

Bend MAiKA, koji je upravo objavio debi album, nastupiće kao specijalni gosti čuvenih Gogol Bordello na turneji u istočnoj Evropi! MAiKA će tako pratiti Gogol Bordello na koncertima u Beogradu, Skoplju, Sofiji, Temišvaru i Kopru. Pored toga grupu očekuju čak dva nastupa na svetski poznatom Boomtown festivalu u Velikoj Britaniji u avgustu mesecu, kao i koncert u Londonu!

MAiKA je danas objavila debi album Balkannibalism koji možete preslušati ili preuzeti putem sledećeg linka: https://fanlink.to/Balkannibalism 

Album prvenac sadrži 11 pesama od kojih je većina na engleskom jeziku. S albuma Balkannibalism  do sada su objavljena dva singla, ‘River Sava’ i  ‘Share Of Your Life’ koji je objavljen 21. marta.

Muzički projekt MAiKA novi je fenomen na domaćoj sceni. Srpsko/hrvatsko/crnogorski bend svojom autentičnom kombinacijom Balkana, hitičnih melodija i furiozne energije živih nastupa nastavlja da oduševljava festivalsku publiku, ali i strane booking agencije! Ovaj neobičan bend koristi harmoniku, saksofon, trubu i dva ženska vokala u kombinaciji s razuzdanim ritmovima i elektronskim efektima. Svojim šarmom i divljom energijom MAiKA će osvojiti svaku binu, vaše srce, i naterati vas da zaigrate dok ne padnete s nogu!

MAiKA su: Luka Lopičić (accordion, synth), Hyden Kent Chisholm (saxophone), Dušan Murišić (truba), Petar Stojanović (bass guitar), Nikola Vukotić (drums, programming), Ida Prester (vocal) i Bojana Simeon (vocal).