Kontra vesti

May 27, 2021

Bora Eskić ima novi singl

Posle osvajanja malih ekrana i karantinskog hita „Karakondžula“ mladi muzičar Bora Eskić objavio je novi singl pod nazivom „Avantura“. Pesmu možete naći na svim streaming servisima: https://music.kontra.rs/Avantura

‘Avantura je pesma koja slavi život, ljubav i neparne taktove. Pesma asocira na leto, ljubav, budi radost i otklanja stomačne tegobe’ navodi Bora. Bora aktivno svira na ulicama Beograda, gde ga možete videti i dodirnuti, a pored toga priprema knjigu aforizama koju će uskoro objaviti. Planira da snimi još nekoliko numera u narednom periodu.

Bora je za vreme karantina pošle godine na sebi svojstven način postao zaštitno lice emisije 24 Minuta sa Zoranom Kesićem za koju je snimio pesmu „Karakondžula“.

Bora Eskić je muzičar iz Beograda. Svira akustičnu gitaru i peva. Od 2012. godine proputovao je skoro celu Evropu svirajući po ulicama Češke, Austrije, Nemačke, Poljske, Švajcarske, a najviše Italije. Takođe svira i u zatvorenim prostorima. Diplomirao je novinarstvo, ali mu sviranje više prija. Pored muzike piše poeziju i aforizme, a uskoro planira da izda i svoj prvi roman, inspirisan putovanjima.

Karakondžula na streaming servisima: https://kontra.streamlink.to/karakondzula