Buč Kesidi na Tašmajdanu, Spensu i Šalati

Popularni pančevački dvojac Buč Kesidi najavljuju svoj najveći beogradski koncert u dosadašnjoj karijeri i to 3. juna na beogradskom stadionu Tašmajdan.
Prodaja ograničenog broja ulaznica po promotivnim cenama od 1200 dinara za tribine, 1400, za parter i 1800 dinara za fan pit počinje u četvrtak, 19. januara preko sajta i aplikacije
https://efinity.rs i na eFinity prodajnim mestima u Štark Areni, TC Ušće i TC Rajićeva.

“Skoro dve godine nismo svirali u Beogradu sa idejom da osvojimo Tašmajdan i da napravimo najveći Buč Kesidi koncert do sada u Beogradu. Tašmajdan je kultno mesto i fantastična lokacija za koncert na otvorenom, u srcu grada, jedno od mesta na kojem smo kao klinci sanjali da nastupamo i zato jedva čekamo da vidite šta smo vam sve pripremili”, navode Zoran i Luka.

Pored koncerta u Beogradu bend će održati veliki koncert u Novom Sadu, 20. maja u Spensu, kao i 27. maja na zagrebačkoj Šalati.
Koncerti najavljuju treći studijski album benda koji će biti objavljen ove godine, a koji najavljuje singl “Curimo po asfaltu”. Sledeći singl koji nas očekuje biće rokenrol hit pod
nazivom “Skupi snagu” i biće objavljen u februaru.

Buč Kesidi je bez sumnje najznačajnije regionalno muzičko ime u zadnjih nekoliko godina. Novi album dolazi nakon velikog uspeha albuma “Euforija” i istoimene turneje s kojom su
obišli sve zemlje bivše Jugoslavije, proizveli ogroman hajp u regiji i rasprodali rekordnih pet koncerata u Zagrebu. Album je uvršten na liste najboljih izdanja te godine, doneo im je nominaciju za nagradu IMPALA za najbolji nezavisni evropski album, a bend je snimio i prvi koncertni film “Buč Kesidi: Euforija uživo”.

Zoran Zarubica (bubnjevi, vokal) i Luka Racić (gitara, vokal), levoruki disko pop-rok elektro boj bend duo kako sami sebe Buč Kesidi nazivaju, novim singlovima i koncertima nas uvode u još jedno poglavlje svog rada.

https://buckesidi.com/
https://www.facebook.com/buckesidi/
https://www.instagram.com/buckesidi/