Kontra vesti

November 15, 2021

Iva Lorens i Buč Kesidi u singlu ‘Svitanje’

Iva Mišović, poznatija kao Iva Lorens, objavila je svoj prvi singl na srpskom jeziku. Radi se o pesmi pod imenom “Svitanje” koji najavljuje debitantski album Ive Lorens koji će izači na proleće 2022. godine za izdavačku kuću Kontra. Ujedno je objavljen i video spot za pesmu rediteljke Jane Andjić.

Link za streaming platforme https://bfan.link/svitanje
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=_JcZE2aZGm4

Mlada pop umetnica je pesmu “Svitanje” napisala zajedno sa levorukim Pančevačkim boj bendom Buč Kesidijem, producentom Milanom Bjelicom i Petrom Pupićem poznatijem kao Egret koji je radio muziku zajendo sa Ivom. Pesma nosi elemente elektro popa, dok je sama ritam sekcija inspirisana regetonom, Ivini nežni vokali ukrašavaju i plutaju kroz pesmu dodavajući dubinu celokupnom aranžmanu.

Iva, koja je do sada nastupala pod umetničkim imenom Lorens, je pre nekoliko godina bila voditejka na regionalnom MTV kanalu, a 2020 objavila je paket pesama šarmantnog naziva “I Guess It’s About You”, koji danas ima preko 400.000 slušanja na Spotifyju, sada Iva se vraća kući i donosi svež zvuk na našoj muzičkoj sceni.

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=_JcZE2aZGm4
STREAMING SERVISI: https://bfan.link/svitanje