Kontra vesti

April 23, 2021

‘Mislim da sam plav’ novi sing i spot benda Vizelj

“Mislim da sam plav” naziv je trećeg po redu eskapističkog singla benda Vizelj. Pesma najavljuje drugi album benda koji bi u prodaji tebalo da se pojavi do kraja godine. Singl je na svim streaming servisima na sledećem linku https://backl.ink/146145169.

“Ovu pesmu mogu razumeti samo mladi ili bar mladi u duši. Cilj je ostao isti, praviti veselu muziku i činiti ljude srećnim. Ako bar malo uspevamo da pomažemo ljudima da skrenu pažnju sa današnjih problema, onda računamo da smo uspeli. Savina i Vladislav su fenomenalno prikazali ono o čemu smo pevali i dočarali eskapističku poruku na vrlo autentičan način. Nadamo se da će vam ovaj singl pomoći da skrenete misli sa užasa koji nas okružuje na ovaj ili onaj način. Vidimo se na nekom koncertu uskoro!” navodi Aleksa Nedić, basista benda Vizelj.

Bend je ujedno objavio i prateći video spot koji je režirala Savina Smederevac dok je direktor fotografije bio Vladislav Andrejević. Snimanje albuma podržao je Sokoj kroz svoj Fond za kulturna davanja.

Vizelj su Veljko Milinković – gitara i vokal, Aleksa Nedić – bas i vokal, Jelisaveta Todorov – bubanj i Pavle Petrović – sampler/klavijature.


VIZELJ – MISLIM DA SAM PLAV
YouTube
Streaming
ISRC: FR-59R-21-50464
Autori: Veljko Milinković i Aleksa Nedić
Izdavač: Kontra LC90574 i Vizelj