Kontra vesti

November 21, 2018

Nema ljubavi u klubu – novi singl benda Buč Kesidi!

Levoruki rokenrol boj duo iz Pančeva, Buč Kesidi, spremni su da vas osvoje novim singlom intrigantnog naslova ‘Nema ljubavi u klubu’. Spot za pesmu u celosti možete pogledati na YouTube, Facebook ili Instagram profilu benda dok singl možete preslušati ili preuzeti na svim streaming ili download platformama putem sledećeg linka https://fanlink.to/nemaljubaviuklubu.
Zvanični remiks za pesmu radio je dobitnik MTV nagrade Gramophonedzie i njega možete poslušati samo na streaming ili download servisima.

Nema ljubavi u klubu je prvi singl benda Buč Kesidi koji najavljuje njihov drugi album na kome trenutno vredno rade. Kao i prethodni debi album i ovaj singl je snimljen u studiju Krokodil u Pančevu.
“Nema ljubavi u klubu je prvi singl koji najavljuje novi album, koji izlazi sledeće godine. Sada kada smo nas dvojica, napravili smo nov, moderniji zvuk, sa elektronikom i forama, biće vrlo fensi. Ovaj singl je tek početak”, navodi Luka Racić, pevač i gitarista benda.

Ujedno ovo je prvi singl koji objavljuju za izdavačku kuću Kontra, koja od sada preuzima i njihovu kompletnu diskografiju.

BUČ KESIDI – NEMA LJUBAVI U KLUBU