Kontra vesti

December 24, 2018

Novi singl Ivana Pelaića – Rođendanska!

Pesma „Rođendanska“ je snimana u studiju Košnica u Kruševcu u prvim mesecima 2018 godine. Producent projekta  je bio klavijaturista grupe ZAA Zoran Vasić sa kime autor nastavlja saradnju nakon objavljivanja svog prvog samostalnog izdanja „Samo ja znam „ 2017 godine. Na projektu je učestvovalo još par kruševačkih muzičara: na klavijaturama Mladen Todorović, na francuskoj harmonici Darko Stević , na saksofonu Marko Miletić, a kao prateći vokali Jelena Pešić i Branislav Bane Veljković.

Pesma nosi veselu letnju formu sa kojom se autor pojavljuje i na svom prvom samostalnom izdanju i na taj način stvara i upotpunjuje sliku koju pruža u svom stvaralaštvu. Pesma je ljubavnog karaktera i nosi poruku koja se na prvo slušanje prepoznaje, a to je da nade ima za sve one koji su u ljubavi iskreni. Prepoznaje se razlika u odnosu na rad sa bendom Treća Smena, gde autor stvara muziku koja prenosi iste poruke ali na drugačiji način. Ovde je rad senzibilniji, bez zadrški i ograničenja da postoji bojazan u neuspeh opevane ljubavi.

Pesma se izdaje pod etiketom izdavačke kuće Kontra što opet predstavlja nastavak saradnje sa Nikolom Jovanovićem inače osnivačem kuće koja objavljuje prvo izdanje Teće Smene.

Ugodno slušanje…