Kontra vesti

May 17, 2019

Paper Animlas objavili singl Red Dots

Mladi beogradski bend, Paper Animals, objavio je novi singl ‘Red Dots’ koji najavljuje njihov debi album. Posle singlova ‘Division’ i ‘Guts and Bones’ ovo je treći singl koji će se naći na debi albumu “Rock Paper Scissors” planiranom za jesen ove godine. Posle radijske premijere na radiju Beograd 202 singl možete preslušati na adresi https://fanlink.to/reddots.

Bend će proslaviti objavljivanje novog singla koncertom u petak 17. maja u klub Polet, gde će nastupiti zajedno sa Janom Vuković!

Paper Animals je indie rock bend iz Beograda koji iskrenošću svojih pesmama dolazi do ljubitelja ovog zvuka. Kombinacijom veselih melodija i melanholičnih tekstova proizvode jedinstvenu atmosferu na domaćoj sceni. Prvi zvanični single i spot objavili su u aprilu 2018. godine, u junu iste godine nastupali su i u okviru Sofar sounds Belgrade, a u avgustu snimili su akustični session sa Kiremico Media.
U novembru iste godine objavili su pesmu “Division” koja predstavlja prvi singl sa njihovog debi albuma “Rock Paper Scissors” koji će publici biti dostupan na jesen 2019. godine.