Kontra vesti

June 2, 2020

Poznati muzičari u novom spotu benda Iskaz

Dog Eat Dog, Guano Apes, Onyx, Dope Dod, Hed PE, Crazy Town, Delinquent Habits, Hollywood Undead, Goblini, Ritam Nereda, Sunshine, Sajsi MC, Bvana, Prti Bee Gee, Elemental, Smoke Mardeljano… samo su neki od muzičara koji se pojavljuju u novom spotu benda Iskaz.

Novi singl benda Iskaz nosi naziv “Ko ti je rekao” i naći će se na petom studijskom izdanju “Lavirinat”.
Numera govori o tome kako je moguće ostvariti svoje snove, ukoliko postoji iskrena želja, volja i odlučnost da se napravi nešto ni od čega. Kao bend koji je samostalno krenuo iz malog industrijskog grada i postepeno gradio priču, Iskaz poziva sve “sanjare” da pre prate svoje srce i instinkt, nego “pravila” onih koji im govore da je nešto nemoguće postići. Za sve postoji način ukoliko je u osnovi iskonska ljubav i posvećenost.

Video je svojevrstan omaž Iskazovoj dosadašnjoj karijeri i radu i obuhvata neke od bitnijih trenutaka, kao i susrete sa ličnostima koje su uticale na rad benda. Video je ujedno i pokušaj da se dočara kako iz ugla benda izgleda vreme provedeno iza bine, na putu i između koncerata.

Postoji veliki deo materijala koji nije dospeo u video, ali bi za kompletnu sliku bilo potrebno mnogo više od tri ipo minuta pesme, tako da ćemo to ostaviti za drugi put. Za sada je “Ko ti je rekao” siže zahvalnosti i ispunjenosti koju osećamo zbog svega postignutog i ljubavi koja ponekad boli, ali nikad nije neuzvraćena.

Singl je na svim streaming servisima https://kontra.fanlink.to/kotijerekao

Tekst: Zoran Stefanov
Muzika: Zoran Stefanov
Video: Zoran Stefanov

Tekst: Zoran Stefanov
Muzika: Zoran Stefanov
Video: Zoran Stefanov
Audio produkcija: Ognjen Dimitrijević
Album: Lavirinat
Izdavač: Kontra