Kontra vesti

November 14, 2021

Svima nam treba ‘Alkohol’, novi singl Ivice

Pančevački muzičar Ivica, objavio je novi singl i novi spot za pesmu pod imenom ‘Alkohol. Pesmu možete naći na svim streaming servisima https://bfan.link/alkohol-2, dok spot možete pogledati putem sledećeg linka: https://www.youtube.com/watch?v=DzgEFBf8wP4

„Osećam da sam više nego ikad zaronio u songwriting, miks i produkciju generalno. Otkako je počela pandemija, nisam skidao slušalice. Ideja za novi album je sama došla (kao i uvek, uostalom) – sve pesme treba da govore o načinima bežanja od spoljašnjeg sveta, sebe i drugih. Planiram da album (radni naziv je San snova) izađe na proleće. Pošto je alkohol ultimativni anksiolitik, idealan je da predstavi ideju, energiju i senzibilitet albuma – smirivanje i bežanje od svega što nam se dešava.”

Muzika i tekst: Ivan Kačavenda
Aranžman: Milan Bjelica
Izdavač: Kontra

Singl Alkohol dostupan je na svim digitalnim platformama: https://bfan.link/alkohol-2

DOWNLOAD: https://ivica.bandcamp.com
YT VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=DzgEFBf8wP4

IVICA BIO
Ivan Kačavenda nastupa pod pseudonimom Ivica od 2012. godine. Godine 2014. uvršćen je u deset najboljih mladih autora na prostoru bivše SFRJ na banjalučkom Demofestu. Singlovi Ivice više puta su zauzimali prvo mesto na nekadašnjoj top-listi Diskomera Radija Studio B. U novembru 2019. godine objavio je album pod nazivom 1235 za izdavačku kuću Kontra. Njegove pesme korišćene su u nekoliko domaćih serija. Žanr: dreamy dark pop.

IVICA DISKOGRAFIJA
2012 – Lepe reči su za ružne dane (LP)
2014 – Moram biti bolji (singl)
2015 – Vodi me na more (EP)
2016 – 120 dana na Atlantskom okeanu (LP)
2018 – Kakvi ste to ljudi (LP)
2018 – Izvan okeana (singl)
2019 – 1235 (LP)
2020 – Foliranje (singl)