Kontra vesti

September 25, 2020

Upoznajte ZOE – debi EP benda po imenu Tingo

Bend po imenu Tingo će 20. septembra iobjavio je debitantski EP ‘Zoe’, pod okriljem izdavačke kuće Kontra. Na izdanju se nalazi pet autorskih pesama Tadije Teleskovića i Lazara Arsovića, snimanih u periodu od 12 meseci uz pomoć 13 prijatelja i vrhunskih muzičara sa scene. Bacite uho na svetskim audio platformama! Preslušajte EP na svim streaming servisima: https://kontra.streamlink.to/zoe
Tingo je majdanpečko-beogradski autorski muzički sastav koga čine Tadija Telesković i Lazar Arsović. Proteklih 12 meseci vredno su krojili svoje originalne numere.  ‘Zoe’ predstavlja zbirku sačinjenu od pet pesama. One govore o odrastanju, dečaštvu, ljubavi i znatiželji; njihova muzika ne sumnja u slušaoca i odriče se skrivenih agendi. U njegovu realizaciju prste je bilo umešalo 13 prijatelja i vrhunskih muzičara, a finalni pečat podario jedan slikar i muralista.

‘Zoe’ je tek početak jedne muzičke pustolovine. Do kraja godine Tingo ne planira da stane – iza ćoška se krije još zanimljivog sadržaja koji je spreman da zagolica sve koji pogledaju u našem pravcu, te obratite pažnju na totem i dečaka kad ih sledeći put budete sreli na omiljenim mrežama.