Kontra vesti

June 7, 2022

Vizelji objavili Struju

Četvoročlani sastav Vizelj, objavio je peti singl naziva Struja sa predstojećeg albuma Ne vidim te od dima. Svežim zvukom, zaraznom melodijom i živopisnim spotom Vizelj oživljava atmosferu beogradske scene s kraja 90-ih i početkom 2000-ih.

“Konačno možemo da kažemo da imamo pesmu koja će se svima dopasti! Spot predstavlja mešavinu onoga kako svaki bend želi sebe da vidi i onoga kako drugi ljudi vide bend. Ne znamo da li nam je bolji spot ili pesma!” – ističe bend o video spotu ali i samoj numeri.

Pesma se može pronaći na svim streaming platformama https://bfan.link/struja, a spot na YouTube kanalu benda: https://youtu.be/ltglc2k8mfQ. Nova numera je peti singl sa predstojećeg albuma Ne vidim te od dima, a bend je do sada objavio četiri singla i to: istoimenu pesmu Ne vidim te od dima, Novčanice, Mislim da sam plav, kao i Šta je stid.

Spot je režirao Nikola Romčević, za montažu je bila zadužena Janja Bilbija, a za kameru Jana Marinović. Struja je snimljena u Digimedija studiju, za mix je bio zadužen beogradski producent Milf Magnet, dok je master uradio Dr. Mix u Londonu.