Lovefest Fire 14. aprila u Beogradu: Legendarni Green Velvet stiže u Hangar

Ove godine odlučili smo da ne prestanemo sa iznenađenjima sve do avgusta i dvanaestog izdanja čuvenog festivala iz Vrnjačke Banje. Posle najave da Loco Dice i di-džej Guti 2. februara dolaze u beogradski Hangar, već u aprilu na istom mestu Lovefest ponavlja spektakl i to sa živom legendom Čikago haus scene Green Velvetom.

Curtis Jones, poznat i pod pseudonimom Cajmere, a svetu najpoznatiji pod kultnim imenom Green Velvet posle gotovo pet godina ponovo dolazi u Srbiju. Autor kultnih elektronskih numera „Flash“, „La La Land“, „Answering Machine“, “Percolator” i brojnih drugih koje su snažno uticale na ceo jedan muzički žanr, ove godine obeležava 25 godina rada.

Na sreću klabera širom sveta, Jones je napustio master hemijskog inženjeringai postao Green Velvet, ime koje je obeležilo više od dve decenije muzičke scene. Svetskidi-džej mag svoju karijeru stvarao je devedesetih godina u Čikagu, odakle su ponikle neke od najpoznatijih pesama. Poznat kao veliki ekscentrik, Green Velvet je svoje ime dobio zbog zelene kose i sajberpank izgleda. Više i od imidža, ono što ga je izdvajalo od ostatka di-džej scene bilo je korišćenje sopstvenog vokala u narativnom maniru.

Na beogradski Lovefest Fire, Green Velvet donosi i pesme sa novog albuma, čiji nazivi između ostalih nose poruke “Think”, “Rise” i “Be fearless”. Osim svetske legende 14. aprila na bini, za koju se i ovog puta sprema specijalna scenografija, nastupiće i Dejan Milićević, kao i Manjane i Nikola Vemić u b2b setu.

Ulaznice već u prodaji

Ulaznice za aprilski Lovefest Fire već su u prodaji, a ograničena količina karata može se kupiti po ceni od 800 dinara u svim poslovnicama Eventima i Gigs Tixa. Karte se mogu naručiti na i kućnu adresu preko sajta www.lovefest.rs. Više informacija o događaju, kao i ograničenoj količini VIP karata možete saznati OVDE.

Membership kartice u prodaji od 20h večeras!

Najvatreniji fanovi Lovefesta večeras u 20h imaće priliku da po posebnim cenama kupe limitiranu seriju Membership kartica za 2018. godinu. U okviru ponude postoje četiri različita paketa u okviru kojih je moguće odabrati sve od bazične ponude do Platinum kartice, koja omogućava ulazak na sve Lovefest događaje do kraja godine. Više o paketima i načinu poručivanja možete saznati OVDE.