Marija Žeželj je sinoć oduševila publiku na dodeli austrijskih Amadeus muzičkih nagrada!

Mlada srpska pevačica i omiljena tinejdžerka Balkana –  Marija Žeželj predstavila se uživo sinoć na dodeli prestižnih Amadeus Austrian Music Awards. Pored Marije nastupili su i poznati austrijski izvođači Ariana, Simon Lewis, Wanda, Yasmo, Tagträumer, Farwell dear ghost, Pizzera & Jaus, Ina Regen i mnogi drugi. Dodela nagrada je održana u bečkom Volkstheater-u, a ceremoniju je vodila čuvena Conchita Wurst.

”Velika je čast nastupati na Amadeus Austrian Music Award ceremoniji! To je jedno predivno iskustvo. Nagrade su bile pravi spektakl. Iznenađena sam celim programom i senografijom – fantastično izgleda! Za nastup sam morala da idem ispod bine kako bi me podigli liftom na scenu kada počne pesma, bilo je jako zabavno! Upoznala sam mnogo izvođača sa ovog područja i puno talentovanih ljudi. Publika je super reagovala na moju izvedbu i pesmu, i to mi baš puno znači. Kao neko ko je iz druge države vrlo je prijatno osetiti tako veliku podršku austrijskih izvođača i medija. Zahvalna sam što su me na samom početku ovako lepo primili!”  rekla je Marija nakon dodele nagrada.

Pored uživo izvedbe aktuelnog singla, Marija je zajedno sa producentskim duom Popmache bila nominovana u kategoriji »Pesma Godine«.

Marijin aktuelni singl »Louder Than A Drum« je takođe nominovan i za R&B video godine na domaćim MTS VISION nagradama koje se održavaju sledeće nedelje u novo-otvorenoj Kombank Dvorani. Glasanje je javno i otvoreno do ponedeljka 30.04. na linku – https://www.mts.vision.